Leica Disto S910 - 3D felmérés, elérhető áron!

 
 

Leica Disto S910 - 3d felmérés, mindenkinek!

Az első 3D mérésre képes kézi lézeres távolságmérő
A Leica Disto S910 távolságmérő egy mini mérőállomás, mely olyan felmérési megoldásokra képes, melyet eddig nehezen, sok plusz munkaóra árán, vagy csak milliós műszerekkel lehetett elvégezni. Az S910 távmérő főbb funkciói:
  • Valós 3D mérés!
  • 300 méteres hatótávolság
  • Mérés mentése 3D DXF formátumban!
  • Színes érintő kijelző, beépített kamera!
  • Mérési pontosság 1 cm – 10 méteren
  • Beépített Bluetooth a mérések megosztására
  • Közvetlen rajzolás AutoCad-ben a wifi segítségével!
  • 360°-os vízszintes és 140°-os függőleges dőlésérzékelő!
  • Praktikus csomag, mely a minden terepen megállja a helyét!
 

Miért a Leica Disto S910?

 

Napjainkban már egyre több olyan megoldás van, mely a tervezők és kivitelezők munkáját nagyban segítik. Gondolok itt a digitális teodolitokra, mérőállomásokra és lézerszkennerekre. Ezeknek a mérőműszereknek csak egyetlen negatív oldaluk van. Méghozzá az áruk. Egy kezdő mérőállomás ára is milliós nagyságrendű! Sajnos ezt nem engedheti meg mindenki magának.

 

A Leica Disto S910 lézeres távolságmérő egy mini mérőállomás. Miért? Mert hasonló három dimenziós felmérésekre képes, mint az előbb említett készülékek. A Disto S910 távmérővel képesek vagyunk bármilyen térbeli távolságot és szöget megmérni, sokszög alakzatú tető, vagy homlokzat felületét kiszámolni. Ez azért lehetséges, mert a többi távmérővel ellentétben a Disto S910-ben a függőleges dőlésérzékelő mellett már vízszintes irányú szögmérő is helyet kapott, ezért képes érzékelni a térbeli elfordulást is! Ennek használatával lényeges felgyorsul az épület felmérése, tervezése, kivitelezése és annak ellenőrzése! Lássunk rá néhány példát:

 

Kérdése van? Hívjon!
Holecz Norbert +36 20 207 9556
holecz.norbert@hedue.hu

Mennyiségi kalkulációhoz
Magasan van, további embert igényel, esetleg nagyon tagolt? Az S910 távmérő olyan funkciókkal van felszerelve, mely nagyban megkönnyíti a kivitelező vállalkozásokat. Egy épület felmérése esetén egyetlen ember is képes bármilyen alakzatú felületet megmérni, hajlásszöget számolni és egy pontos felmérési jegyzetet készíteni. Utóbbi esetén az ingyenes Disto Sketch alkalmazás nagyon gyors használatot biztosít a Leica Disto távolságmérővel.
Tervezés előkészítéshez
A Leica Disto távolságmérő legnagyobb felhasználói köre, minden bizonnyal a tervezők lesznek. Miért? Mert az a tudás, amit az S910 képvisel, eddig csak milliós mérőállomásokkal lehetett elvégezni! Mit jelent ez? A Disto S910 az első olyan kézi távolságmérő, mely valós három dimenziós felmérésre képes! Állítsa fel a készüléket az épület előtt, mérje meg a homlokzat főbb pontjait, készítsen fényképet és mentse a felmérést DXF formátumban. Minden további munkát a CAD programban folytathat, köszönhetően a 3D DXF felmérésnek!
Homlokzat felméréshez
Homlokzat felmérése ennél már nem is lehetne egyszerűbb. A Disto S910 távmérő bármilyen alakzatú homlokzatot képes egyetlen állásból is felmérni. A mérés során lehetőség van felület számításra, bármilyen térbeli alakzat szögmérésére, valamint, vízszintes, függőleges és FERDE távolság mérésére is. Az Disto távolságmérő pontossága 1 cm, azaz, ha a térben kettő mért pont közti távolság 10 méter, akkor a mérési pontosság 1 cm!
Helyiség modellezéséhez
Felmérés AutoCad-ben valós időben? Miért ne! Eljött a belsőépítészek és Designerek ideje! A Disto S910 távmérővel lehetőség van közvetlen AutoCad-be rajzolni, köszönhetően a beépített wifi-nek. Ezzel a megoldással rengeteg időt lehet megspórolni. Elég csak egyszer felmérni a helység jellegzetes pontjait, a mérési adatok azonnal megjelennek az AutoCad-ben! A felmérési pontokhoz fénykép is társítható, a még egyszerűbb utómunkálat érdekében.
Kertek és parkok tervezéséhez
A kertek és parkok felméréséhez és tervezéséhez is nagy segítséget nyújt a Disto S910 távolságmérő. Kültéri felmérés esetén a beépített kamarának köszönhetően a távolságmérőn keresztül, mindig látni fogja, hogy hova céloz. Egy telek felmérése során számtalan lehetőség van. Könnyedén lehet területet, szintmagasságot, távolságokat és szögeket mérni, aki pedig CAD programmal is dolgozik, annak a tervezés még pontosabb és gyorsabb a beépített 3D DXF mérésnek köszönhetően.
 

Nézze meg a távolságmérővel készített videóimat!

 
 

Kérdése van? Hívjon!
Holecz Norbert +36 20 207 9556
holecz.norbert@hedue.hu

 

Leica Disto S910 és kiegészítői:

A Leica Disto S910 lézeres távolságmérőt csomagban szállítom, a következő kiegészítőkkel: Disto S910 távolsgámérő, TRI70 állvány, FTA360-S precízios adapter, többfunkciós céltábla, töltő és Leica koffer!

 

A Disto S910 csomag listaára: nettó 513.900 Ft. Rendelje meg 2019.12.31-ig és nettó 409.900 Ft + Áfa akciós áron kiszállítom Önnek!

 

Visszahívást kérek