Üvegező derékszögek

Üvegező derékszög üvegezőknek

Az üvegező derékszög fontos szerszám, webáruházunkban több méretben is vásárolható, ha speciális szerszámra van szüksége, kérjük keresse fel kollégáink, akik készségesen segíteni fognak Önnek!

Üvegező mérőeszközök

Az üvegtáblák jelöléséhez és vágásához az üvegező derékszöget javasoljuk. Üvegezéshez és üvegtáblák vágásához is kínálunk megoldást. Amennyiben meglévő ajtót vagy ablakot kell átüvegezni gyakori probléma az üveg vastagság és az üvegtábla vastagságának a mérése. Erre ajánlunk az üvegvastagság mérő eszközünket, mely kettő az egyben funkcióval van ellátva.

Listázás:
Rendezés:

Üvegező derékszög 1000 mm

Üvegező derékszög 1000 mmÜtésálló műanyagbólA derékszög ütésálló pertinax műanyagból készült. ..

A termék bruttó ára

19 672 Ft Nettó ár: 15 490 Ft

Üvegező derékszög 600 mm

Üvegező derékszög 600 mmÜtésálló műanyagbólA derékszög ütésálló pertinax műanyagból készült. A..

A termék bruttó ára

13 957 Ft Nettó ár: 10 990 Ft

Üvegező derékszög 800 mm

Üvegező derékszög 800 mmÜtésálló műanyagbólA derékszög ütésálló pertinax műanyagból készült. A..

A termék bruttó ára

15 989 Ft Nettó ár: 12 590 Ft

Üvegvastagság mérő

hedue üvegvastagságmérőÜvegvastagság méréséreAz üveg mérő alkalmas beépített állapotú ablaküve..

A termék bruttó ára

20 193 Ft Nettó ár: 15 900 Ft


Egyrészt a teljes üveg vastagságát is képesek vagyunk a használatával megmérni, ehhez csak a mérőpálcát ki kell engedni, a mérőeszközt addig tolni, míg az üvegfelületet el nem méri, majd a mérőpálcát ismét összetolni. Az üvegvastagság mérőn azonnal leolvasható, hogy az adott üvegnek mi a teljes vastagsága. Ha azt is szeretnénk megtudni, hogy milyen vastag üvegtáblából van, nem kell mást tenni, mint a mérő skálázott felét az üvegnek nyomni. A tükröződésből azonnal látható, hogy hány milliméter vastag az üvegtábla.

üvegező derékszög pentaxderékszög üveges felhasználásra

Derékszög üveges felhasználásra

Az üvegező derékszög úgy van kialakítva, hogy az üvegtáblán a lehető legkönnyebben lehessen szerkeszteni. A Derékszög rövidebb szárán külön váll/falc van kialakítva, ennek az a lényege, hogy az üveglap széle is látható maradjon. Ennek köszönhetően nincs szükség az üvegező derékszög állandó elemelésére.

Maga a derékszög kemény pentax műanyagból készül, mely nagyon jól bírja a leesésből származó ütéseket is. A derékszög kettő szára össze van lapolva, mely egyúttal külön ragasztást is kapott. Az üvegező derékszög három különböző méretben érhető el. Megrendelés esetén rövid határidővel szállítjuk!