Megújult a Leica Disto D2 távolságmérő

Posted by hedue 2016/04/11 0 Comment(s)

Megérkezett a Leica Disto D2-es lézeres távolságmérő!

Az építőiparban dolgozó szakemberek pontosan tudják, mennyire fontos a mérési munkálatok precíz elvégzése. A pontatlanság ugyanis az időbeli veszteségeken túl nem kevés anyagi kárral járhat.

A Leica Geosystems a lézeres távolságmérési technológia terén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A világ első lézeres távolságmérő műszerét, a Leica Disto-t a cég dobta piacra. Azóta számos innovációs megoldással álltak már elő.

Megújult Leica Disto D2 lézeres távolságmérő

A Leica Disto D2 a lézeres távolságmérők legújabb generációjának kiemelkedő tagja. A műszer egyik legnagyobb előnye a megnövelt mérési hatótávolság, amely most már eléri a 100 métert. E funkció révén a készülék alkalmas nagyobb belső terek, mint például csarnokok felmérésére is.  A Leica a megnövekedett hatótávolság mellett a pontosságot is garantálja, melyet az általuk kifejlesztett X-Power Range technológia tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a szegényes visszaverő képességekkel bíró felületeteken is elérhető az optimális mérési teljesítmény.

A mérési hibák kiküszöbölésére a Leica a készüléket egy speciális intelligens, többfunkciós végdarabbal látta el. Ez a kihajtható végdarab különösen nagy segítséget jelent, ha sarkoktól vagy élektől végezzük a mérést, mert azokon pontosan elhelyezhető. A különleges érzékelők automatikusan tudják érzékelni ennek a végdarabnak a helyzetét. Ez azért fontos, mert így kiküszöbölhetők a drága mérési hibák.  Ez a hasznos végdarab a korábbi generációs Disto műszereken is megtalálható, de elődjeivel ellentétben a Disto D2 már automatikusan átkapcsol, ha a végdarab ki van hajtva.

Leica Disto D2 lézeres távolságmérőLeica Disto D2 lézeres távolságmérőLeica Disto D2 lézeres távolságmérő

A Leica Disto D2 rendelkezik Bluetooth Smart 4.0-ás adatátviteli rendszerrel, amely által a műszerrel rögzített adatokat könnyedén meg tudjuk osztani okostelefonunkkal és táblagépünkkel.

A Leica Geosystems a kényelmes és élvezetes munka érdekében egy speciális alkalmazást is kifejlesztett Disto Sketch néven, amely ingyenesen letölthető. A program segítségével digitális vázlatrajzot készíthetünk, amelyet akár azonnal méretezhetünk is a Leica Disto D2-vel.

A fent említettek mellett a Leica Disto D2 egyéb speciális funkciókkal is el lett látva. Az alapműveletek mellett (összeadás-kivonás), lehetőség van terület- és térfogatszámításra is, vagy használhatjuk a festőfunkciót, amely különösen akkor lehet hasznos, ha a falak felületének felmérését végezzük éppen. Ráadásul a készülék képes az utolsó 10 mérési eredményt tárolni.

A műszer tiszta, megvilágított 3 soros kijelzővel bír, valamint védve van a por és a fröccsenő víz ellen. A Leica Disto D2 kemény hordtáskával és csuklópánttal kapható. A szállítási csomaghoz használati útmutató és elemek vannak mellékelve.

Tovább a Leica Disto távolságmérőhöz

További hírek és akciók
HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

Norbi 2018/06/08 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós ...
Elolvasom
Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

hedue 2017/10/21 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb f...
Elolvasom
HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

hedue 2017/04/27 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A szórólap egyik ...
Elolvasom
Zöld vonallézer beltéri használatra

Zöld vonallézer beltéri használatra

hedue 2016/10/18 0
hedue L1G vonallézer – nagy hatótávolságú zöld lézerfénnyelA hedue kínálatában megjelent a legújabb keresztvonallézer az L1G mely a már jól megszokott...
Elolvasom
HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

hedue 2016/07/07 0
Bemutatkozik a Hedue M3 vonallézer A lézer a fényforrások egyik speciális és hihetetlenül különleges tulajdonságokkal rendelkező típusát alkotja. Az e...
Elolvasom