Megújult a Leica Disto D2 távolságmérő

Posted by hedue 2016/04/11 0 Comment(s)

Megérkezett a Leica Disto D2-es lézeres távolságmérő!

Az építőiparban dolgozó szakemberek pontosan tudják, mennyire fontos a mérési munkálatok precíz elvégzése. A pontatlanság ugyanis az időbeli veszteségeken túl nem kevés anyagi kárral járhat.

A Leica Geosystems a lézeres távolságmérési technológia terén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A világ első lézeres távolságmérő műszerét, a Leica Disto-t a cég dobta piacra. Azóta számos innovációs megoldással álltak már elő.

Megújult Leica Disto D2 lézeres távolságmérő

A Leica Disto D2 a lézeres távolságmérők legújabb generációjának kiemelkedő tagja. A műszer egyik legnagyobb előnye a megnövelt mérési hatótávolság, amely most már eléri a 100 métert. E funkció révén a készülék alkalmas nagyobb belső terek, mint például csarnokok felmérésére is.  A Leica a megnövekedett hatótávolság mellett a pontosságot is garantálja, melyet az általuk kifejlesztett X-Power Range technológia tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a szegényes visszaverő képességekkel bíró felületeteken is elérhető az optimális mérési teljesítmény.

A mérési hibák kiküszöbölésére a Leica a készüléket egy speciális intelligens, többfunkciós végdarabbal látta el. Ez a kihajtható végdarab különösen nagy segítséget jelent, ha sarkoktól vagy élektől végezzük a mérést, mert azokon pontosan elhelyezhető. A különleges érzékelők automatikusan tudják érzékelni ennek a végdarabnak a helyzetét. Ez azért fontos, mert így kiküszöbölhetők a drága mérési hibák.  Ez a hasznos végdarab a korábbi generációs Disto műszereken is megtalálható, de elődjeivel ellentétben a Disto D2 már automatikusan átkapcsol, ha a végdarab ki van hajtva.

Leica Disto D2 lézeres távolságmérőLeica Disto D2 lézeres távolságmérőLeica Disto D2 lézeres távolságmérő

A Leica Disto D2 rendelkezik Bluetooth Smart 4.0-ás adatátviteli rendszerrel, amely által a műszerrel rögzített adatokat könnyedén meg tudjuk osztani okostelefonunkkal és táblagépünkkel.

A Leica Geosystems a kényelmes és élvezetes munka érdekében egy speciális alkalmazást is kifejlesztett Disto Sketch néven, amely ingyenesen letölthető. A program segítségével digitális vázlatrajzot készíthetünk, amelyet akár azonnal méretezhetünk is a Leica Disto D2-vel.

A fent említettek mellett a Leica Disto D2 egyéb speciális funkciókkal is el lett látva. Az alapműveletek mellett (összeadás-kivonás), lehetőség van terület- és térfogatszámításra is, vagy használhatjuk a festőfunkciót, amely különösen akkor lehet hasznos, ha a falak felületének felmérését végezzük éppen. Ráadásul a készülék képes az utolsó 10 mérési eredményt tárolni.

A műszer tiszta, megvilágított 3 soros kijelzővel bír, valamint védve van a por és a fröccsenő víz ellen. A Leica Disto D2 kemény hordtáskával és csuklópánttal kapható. A szállítási csomaghoz használati útmutató és elemek vannak mellékelve.

Tovább a Leica Disto távolságmérőhöz

További hírek és akciók
HEDUE akciós ajánlata 2019.05.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2019.05.31-ig

Norbi 2019/02/02 0
Már elérhető a HEDUE akciós év végi utolsó szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára....
Elolvasom
HEDUE akciós ajánlata 2018.12.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2018.12.31-ig

hedue 2018/09/07 0
Már elérhető a HEDUE akciós év végi utolsó szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostan...
Elolvasom
hedue Q3 és Q3G forgólézer kapcsolható fényerőséggel

hedue Q3 és Q3G forgólézer kapcsolható fényerőséggel

hedue 2018/08/06 0
Megjelent a hedue Q3 és Q3G forgólézer, amelynek legnagyobb előnye a fényerejében van.A Q3/Q3G egy automata vízszintes és függőleges önszintezésre kép...
Elolvasom
HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

hedue 2018/06/08 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós ...
Elolvasom
Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

hedue 2017/10/21 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb f...
Elolvasom