Konturok másolása és szerkesztése

Posted by Norbi 2016/03/16 0 Comment(s)

Hedue PS1 profilsablon a pontos másoláshoz

A szakemberek számára a különböző mérési feladatok végrehajtása általában a munka kevésbé élvezetes részét képezik. A hagyományos vonalzós, ceruzával jelölgetős módszer igen fárasztó és bizony sok, akár hasznosabban is eltölthető időt emészt fel. Ráadásul a méreteket könnyű elszámolni, így a folyamat kezdődhet előröl.

Kontúr másolása Profilsablon mérőeszközzel

Rosszabb esetben pedig az is megeshet, hogy a pontatlanság miatt értékes anyagok vesznek kárba, melyeket azután már semmire sem lehet felhasználni. Ha pedig nagyobb volumenű mérési munkáról van szó, a folyamat a mennyiség miatt az átlagosnál is lassabban haladhat, és ez esetben a hibák bekövetkeztének lehetősége is a többszörösére nő.

A Hedue PS1 profilsablon termék most a fenti problémára kínál egyszerű, de mondhatni igen csak nagyszerű megoldást. Használatának megismeréséhez vegyünk egy teljesen hétköznapi példát.

Tegyük fel azt, hogy otthonunkban az étkező asztal mellett fából készült székek sorakoznak. Valami baleset folytán azonban az egyiknek a lába olyannyira megsérül, hogy a szék maga is használhatatlanná válik. Kidobni azonban nem szeretnénk, mivel a többivel teljesen megegyező stílusú széket sokszor nagyon nehéz találni, és az is megeshet, hogy csak garnitúraként, egyben árulják őket.

Ebben az esetben, ahelyett, hogy vagyonokat költenénk feleslegesen új garnitúrára, hívhatunk asztalos szakembert, vagy akár magunk is megpróbálhatunk másik lábat készíteni a székünknek. Ilyenkor lehet nagy segítségünkre a Hedue PS1 profilsablon, amely bármilyen forma és alakzat, tehát például a székünk lábának kontúrját is képes felvenni és így azok könnyen másolhatók. 

A sablon két részből áll és mindegyik rész 20 cm hosszúságú. A részek egymásba illeszthetőek és ezzel már 40 cm hosszú sablon áll rendelkezésünkre. Mindemellett tartozik hozzá egy szögadapter is, amely által bármilyen szöget be tudunk állítani.

Profilmásoló a hedue PS1 kontúr másolóval

Használat során semmi mást nem kell tennünk, csak a másolni kívánt felülethez (példa: asztal lába) nyomni a sablont és a tűk azonnal felveszik a felület alakját. A tűk mérete: 83 x 0,8 mm, a mérési mélység pedig 55 mm.  A mérés pár másodperc alatt elvégezhető, a mintát pedig ezután már csak át kell másolni a másik felületre.

A Hedue PS1 profilsablon nem csak a szakemberek, de a  házi ezermesterek számára is megbízható és hasznos társ lehet a mindennapok során!

Tovább a sablonozó termékekhez

További hírek és akciók
Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

hedue 2017/10/21 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb f...
Elolvasom
HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

hedue 2017/04/27 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A szórólap egyik ...
Elolvasom
Zöld vonallézer beltéri használatra

Zöld vonallézer beltéri használatra

hedue 2016/10/18 0
hedue L1G vonallézer – nagy hatótávolságú zöld lézerfénnyelA hedue kínálatában megjelent a legújabb keresztvonallézer az L1G mely a már jól megszokott...
Elolvasom
HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

hedue 2016/07/07 0
Bemutatkozik a Hedue M3 vonallézer A lézer a fényforrások egyik speciális és hihetetlenül különleges tulajdonságokkal rendelkező típusát alkotja. Az e...
Elolvasom
Megújult a Leica Runner szintező sorozat

Megújult a Leica Runner szintező sorozat

hedue 2016/06/07 0
A Leica NA500-as sorozatú automatikus szintezőkrőlNapjainkban a Leica-Geosytems kínálja a szintező műszerek egyik legszélesebb skáláját a termékpiacon...
Elolvasom