HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

Posted by hedue 2016/07/07 0 Comment(s)

Bemutatkozik a Hedue M3 vonallézer

A lézer a fényforrások egyik speciális és hihetetlenül különleges tulajdonságokkal rendelkező típusát alkotja. Az első lézert egy amerikai tudós fejlesztette ki még 1960-ban, bár az erre irányuló kutatások már a 20. század elején kezdetét vették.

A lézer többek között a különböző mérési műveletek terén is nagyon hasznosnak bizonyult. Távolságmérőként a csillagászok már viszonylag korán meglátták benne a lehetőségeket. A lézer fénye ugyanis, más fényforrásétól eltérően, nem szóródik szét annyira a térben, így nyalábja viszonylag egyenes és könnyű egy pontba fókuszálni vele. A NASA tudósai egy lézersugár segítségével képesek voltak arra, hogy az eddigi mérésekhez viszonyítva a lehető legpontosabban mérjék le a Hold és a Föld közötti távolságot.

A lézertechnológia napjainkban már nem csak a tudósok, hanem gyakorlatilag minden ember számára egyszerűen hozzáférhető.

Keresztvonallézer beltéri használatra

A Hedue M3 készülék is alkalmazza a lézert a kijelölő, szintező munkálatok megkönnyítése érdekében. A lézer azon nagyszerű tulajdonsága kerül itt is előtérbe, hogy nyalábja keskeny és kis széttartású, nem szóródik túlságosan szét.

A Hedue M3 vonallézer, ahogy a neve is mutatja, kivetített lézervonalak által teszi egyszerűbbé a feladatokat. A lézer látótávolsága 15 méter, de jelfogóval ez a távolság akár 50 méterre is megnövelhető. A vízszintes mellett ráadásul derékszögű kijelölésekre is lehetőségünk van, tehát keresztvonallézerként is funkcionál, így nem kell foglalkoznunk a bonyolult forgatásokkal sem.

Összesen három darab vízszintes és négy darab függőleges vonallézerrel dolgozhatunk. A lézer 2,5 fokig önbeálló ingás, ha ezen kívül van, a mérési hibák elkerülése érdekében, fényjelzéssel jelez. A készülék pontossága ±2,0 mm, 10 méteren belül.

Működetéséhez 3db 1,5 V-os akku szükséges, melyekkel hat órás működési időre számíthatunk. A készülék a könnyen átlátható rendszerezés érdekében Tanos systainer dobozban kerül kiszállításra. Lézerszemüveg és egy nagy segítséget jelentő céltábla is tartozik hozzá.

hedue M3 vonallézer kofferben, derékszöglézer beltéri használatra

A készülék külső kivitelezés szempontjából is megállja a helyét a kategóriájában. Masszív felépítésű, de kis méretű, ami által könnyen szállítható, illetve dobozban tárolva sem foglal túlságosan nagy helyet.

A pontos és egyszerű szintező munkák során nagyszerű partnerünk lehet!

További hírek és akciók
HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2018.08.31-ig

Norbi 2018/06/08 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós ...
Elolvasom
Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

Akciós termékek és szórólap 2017.12.31-ig

hedue 2017/10/21 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb f...
Elolvasom
HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

HEDUE akciós ajánlata 2017.08.31-ig

hedue 2017/04/27 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A szórólap egyik ...
Elolvasom
Zöld vonallézer beltéri használatra

Zöld vonallézer beltéri használatra

hedue 2016/10/18 0
hedue L1G vonallézer – nagy hatótávolságú zöld lézerfénnyelA hedue kínálatában megjelent a legújabb keresztvonallézer az L1G mely a már jól megszokott...
Elolvasom
HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

HEDUE M3 vonallézer Systainer kofferben

hedue 2016/07/07 0
Bemutatkozik a Hedue M3 vonallézer A lézer a fényforrások egyik speciális és hihetetlenül különleges tulajdonságokkal rendelkező típusát alkotja. Az e...
Elolvasom