Leica Disto D510 lézeres távolságmérő - csomagban - 823199

Leica Disto D510 lézeres távolságmérő - csomagban - Leica Disto lézeres távolságmérő

Leica Disto D510 távolságmérő csomagban

Az FTA360 adapterrel és a TRI70 állvánnyal kiegészítve lesz a Leica Disto D510 a legprofibb kültéri lézeres távolságmérő!

A Disto D510 távmérő kültéri mérések során jelent igazi előnyt! Kültéri mérések során gyakran előfordul, hogy a lézerpont szemmel már nem látható. A beépített digitális célkeresőnek köszönhetően, a készülék kijelzőjén közvetlen látható a lézerpont helye. A kijelző képe 4x nagyítható, így a távoli pontok célzása még egyszerűbb és pontosabb. A D510 360°-os dőlésszögérzékelővel van felszerelve, mellyel olyan hasznos mérések is elvégezhető mint pl: indirekt vízszintes és magasságmérés, tetőhajlásszög és szarufahosszmérés, terepszint mérés, stb...

A Disto D510 lézeres távolságmérővel a mérési adatokat is meg lehet osztani Bluetooth-on keresztül. Felejtse el a papír alapú vázlat készítését! A D510 jelenleg az alábbi telefonokkal és táblagépekkel köthető össze, vezeték nélkül: iPhone 4S-, iPad3-, iPad Mini, Android 4.3-, Windows 8- (Bluetooth 4.0 feltétel). iOS és Android eszközökre a Disto Sketch, Windwos eszközökre pedig a Disto Transfer érhető el ingyenesen! Windwos esetén a mérési eredény az összes olyan programba bevihető, ahol a kurzor villog (pl: Excel, Word, OneNote, CAD programok, rajzprogramok!)

Beépített kamerával

Kültéri mérés esetén a lézerpont sokszor nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem látható. A Disto D510 beépített digitális kamerájának köszönhetően a készülék kijelzőjén látható, a mérendő pont. A kamera 4x nagyítható, így nagyobb távolság esetén sem okoz problémát a célzás és mérés.

IP64 védelem

Az IP64 besorolás egy biztosíték a felhasználónak, hogy a készülék teljes mértékeben védve van a portól, víztől és ütéstől. Leesett? Sáros lett? Nem gond! Tegye a csap alá, mossa le és használja tovább! A Leica Disto D510 a legzordabb időjárásban is pontosan használható!

360°-os szögmérő

A beépített szögmérő a távolságmérővel kombinálva páratlan mérési megoldásokra képes! Ilyen például a tetőhajlásszög és a szarufahossz mérése. Mérje meg a gerincmagasságot, majd mérje meg az ereszmagasságot. A mérési szögből és távolságból a készülék kiszámolja, hogy az adott tető hány fokos, illetve megadja a szarufa hosszát is!

Bluetooth Smart - megosztás

Kapcsolja össze a Disto D510 távmérőt okostelefonjával vagy táblagépével és használja az ingyenes Disto Sketch programot. Készítsen egy digitális vázlatot, vagy fényképezze le a helyszínt és a méretezéshez pedig használja a távolságmérőt. Nincs elírás, nincs elmosódás, ráadásul e-mailben azonnal megosztható másokkal is!

Csomagban a legpraktikusabb

A Disto D510 most már elérhető praktikus kofferes verzióban is! Ennek a csomagnak a legnagyobb előnye, hogy egy komplett megoldást kínál, különösen a nagy távolságra történő mérések és szögmérések esetén. Az FTA 360 precíziós adapterrel nagyon pontosan lehet beállítani az irányt, köszönhetően a vízszintes és függőleges paráncsavarnak!


Jellemzők:
 • 200 m hatótávolság - ±1.0 mm pontosság
 • Beépített digitális kamera - a kültéri célkzáshoz
 • 360°-os dőlésérzékelő - számos ferde mérés funkció
 • IP64 védelem - teljes mértékben víz és porálló
 • Bluetooth® adatátvitellel (iOS, PC) + Disto Sketch
 • Kofferben: TRI70 állvány + FTA360 adapter

Technikai adatok:
Mérési tartomány0,05 - 200 méter
Mérési pontosság± 1,0 mm
FunkciókMérés, terület/térfogat, összeadás, kivonsá, szögmérés, magasság és ferde távolság mérése, Bluetooth Smart
Méretek143 × 58 × 29 mm
Súly198 g
VédelemIP65
Garancia24+12 hónap

Szállítási csomag
 • Leica Disto D510 lézertávmérő
 • Leica TRI70 állvány
 • Leica FTA360 adapter
 • Leica Koffer
 • Hordtáska és csuklópánt
 • Gyorshasználati útmutató
 • 2 db AA elem
Leica Disto D510 lézeres távolságmérő

Disto D510 távolságmérő kültéri mérésekhez ideális

Szintemagasság mérése Disto D510 távolságmérővel

Leica Disto D510 tetőfelület méréshez

Leica Disto D510 távmérő csomagban állvánnyal és adapterrel

Kérdése van?

Hívjon! +36 20 207 9556

 • Cikkszám: 823199
A termék fogyasztói ára:
Bruttó ár:
 • 295 783 Ft

Címkék: távolságmérő, eszközök