Mérőkerék és kerekes távmérő

Mérőkerék, kerekes távolságmérő széles kínálata!

Hedue kerekes távolságmérő, távolságok gyors és precíz méréséhez. Mérőkerék beltéri és terepi kivitelben. Kedvező árú mérőkerék a hedue kínálatában.

A kerekes távolságmérő jellemzője, hogy egy mérőkerékre van ráépítve egy mechanikus vagy digitális számláló eszköz. A számláló a megtett métereket számolja, egyes modellek esetén centiméterben vagy deciméterben. Ez a kerekes mérő az olyan felmérési területre ajánlott, ahol a leginkább a földön kell mérni. Ilyen például a kábelek és csatornák hosszának mérése, útburkolat és szegélyek mérése, de lehet akár telek szélessége is.

Listázás:
Rendezés:

hedue MR1 mérőkerék

hedue MR1 mérőkerékKiskerekű mérőkerék kis és közepes távolságok méréséreA hedue legkisebb ker..

A termék bruttó ára

20 193 Ft Nettó ár: 15 900 Ft

hedue MR2 mérőkerék

hedue MR2 mérőkerékÚtburkolat, járdák, szegélyek méréséreA hedue MR2 kerekes távolságmér..

A termék bruttó ára

24 003 Ft Nettó ár: 18 900 Ft

hedue MR3 mérőkerék

hedue MR3 mérőkerékNagyméretű kerékátmérővel a komfortosabb használathozA hedue MR3 mérő..

A termék bruttó ára

27 813 Ft Nettó ár: 21 900 Ft


Kerekes távolságmérő a nagy távolságok mérésére

A kerekes eszköz mérési hatótávolsága igen nagy, a legkisebb eszközünk 999,99 méterig, míg a legnagyobb 9999,99 méterig képes a távolságot mutatni. A hedue mérőkerék háza és markolata ABS műanyagból készül, mely nagyon tartós és esztétikus, a szára alumínium. Mindegyik kerekes távolságmérő esetén a számláló és a kerék között fogaskerekes áttétel van, ez biztosítja a pontos mérést.

Kerekes távolságmérő hedue MR1Hedue MR2 mérőkerékMérőkerék hedue MR3Digitális mérőkerék hedue MR6

Mérőkerék távolságmérők terepre is

A mérőkerék esetén a kerékméret nagyban befolyásolja a felhasználási területet. A kisebb kerekű távolságmérőt leginkább fix burkolaton célszerű használni, mint például a hedue MR1 kétkerekű és a hedue MR2 egykerekű mérőkerék. Ezeket a kerekes mérőket útburkolatra, szegélyre és járda felmérésére ajánljuk. A terepen való mérésre pedig a nagyobb kerekű távmérőket, a hedue MR3 és a hedue MR6 digitális mérőkereket javasoljuk. A nagyobb kerék előnye, hogy az egyenetlen talajon könnyebben lehet mérni vele, illetve a nagyobb súly miatt jobban veszi a terepi akadályokat.

A hedue MR1 kerék centiméteres egységben jeleníti meg az távolságot, hatótávolsága 1000 méter egy átfordulással. A hedue MR2 és az MR3 mérőkerék 10 centiméteres egységben jeleníti meg a mért hosszt, ezt maximum 10 kilométerig képes egy átfordulással. A hedue MR6 egy digitális kijelzővel szerelt kerekes távolságmérő. A mérési egység 1 cm. A digitális technikának köszönhetően olyan további funkciókra is lehetőség van, mint a faltól falig mérés, vagy a mértékegység átváltása méter és láb (feet) között. A hedue mérőkerekek raktárról azonnal elérhető!