Leica Sprinter digitális szintező

Leica Sprinter digitális szintező a minőség jegyében

Leica Sprinter digitális szintező a Heude webáruház kínálatában, kérjük válogasson és keresse meg az Ön által kívánt terméket. Amennyiben speciális igényei vannak, vagy specifikus terméket keres, és nem találja, kérjük keresse fel kollégáink, akik mindenben a segítségére lesznek!

Az építőipari felmérés és kivitelezés során szükség van a szintmagasságok mérésére és ellenőrzésére. Manapság erre már több mérőműszer is rendelkezésre áll. Azonban a leghatékonyabb ilyen szintezőműszer minden bizonnyal a digitális szintezőműszer, mely vonalkód leolvasásával állapítja meg a magasságot.

Listázás:
Rendezés:

Leica Vonalkódos léc GSS111

Leica GSS111 vonalkódos léc - 5mDigitális szintezőkhözLeica vo..

A termék bruttó ára

35 433 Ft Nettó ár: 27 900 Ft

Leica Sprinter 50 digitális szintező

Leica Sprinter 50 digitális szintezőMagasságok és távolsá..

A termék bruttó ára

261 493 Ft Nettó ár: 205 900 Ft

Leica Sprinter 150 digitális szintező

Leica Sprinter 150 digitális szintezőSzintkülönbség szám&iacu..

A termék bruttó ára

340 233 Ft Nettó ár: 267 900 Ft

Leica Sprinter 150M digitális szintező

Leica Sprinter 150M digitális szintezőSzintkülönbség szám&iac..

A termék bruttó ára

425 323 Ft Nettó ár: 334 900 Ft

Leica Sprinter 250M digitális szintező

Leica Sprinter 250M digitális szintezőSzintkülönbség szám&iac..

A termék bruttó ára

601 853 Ft Nettó ár: 473 900 Ft


Szintezés digitális szintezővel

Az ilyen műszerek előnye, a vonalkódos szintezőlécet elég csak megcélozni, a mérés gomb megnyomása után a szintező azonnal mutatja a magasságot, és a szintezőléc távolságát. A digitális technikának a további előnye, hogy képes azonnal szintkülönbséget is számolni, így biztos, hogy elkerülhető a rossz leolvasásból és számításból adód hiba. A piacon a legismertebb ilyen digitális szintezőműszer a Leica Sprinter műszercsalád.

Leica Sprinter digitális szintezőDigitális szintező Leica Sprinter 150Leica Sprinter 50 150 250 digitális szintező

Leica Sprinter digitális szintez

A Leica Sprinter szintezőcsalád jelenleg négy tagból áll. A legkisebb digitális szintező a Sprinter 50, mely gyors szintmagasság és távolság számításra ajánlott. Ezzel a műszerrel biztos, hogy nem lesz több probléma, hogy már kezd sötétedni és nem látni rendesen a szintezőlécet. A Sprinter 150, mely olyan plusz funkciókkal van ellátva, mint a szintkülönbség számítása.

Ennek köszönhetően már nem kell jegyzetelni a méreteket és számolni a különbséget, mert a készülék ezt megteszi helyettünk. A Sprinter 150M és 250M digitális szintezővel már a méréseket menteni is tudjuk. Nincs szükség jegyzetelésre! Az USB meghajtóra a szintezőműszer folyamatosan menti az adatokat. Emellett olyan további funkcióval van kiegészítve, mint a vonalszintezés és a bevágás&feltöltés számítása.

Leica, Sprinter, digitális, szintező