Leica Disto S910 lézeres távolságmérő - 805080

Leica Disto S910 lézeres távolságmérő - Leica Disto lézeres távolságmérő

Leica Disto S910 lézeres távolságmérő

Az első kézi lézeres távolságmérő, mely 3 dimenzióban képes mérni, akár DXF formátumban

A Leica Disto S910 a világ első olyan kézi lézeres távolságmérő, mely vízszintes és függőleges szögmérésre is képes! Mérjen távolságot két pont között az intelligens P2P megoldással! A beépített WLAN – vezeték nélküli kapcsolat – lehetővé teszi, hogy a távolságmérőt laptoppal Wifi-n keresztül egymáshoz kapcsolja. Továbbítsa a mérési adatokat közvetlen a BIM vagy CAD programba és készítsen 3D-s modelleket akár már a helyszínen!

A Disto S910 távmérő a térbeli méréseket képes DXF formátumban elmenteni! Ennek előnye, hogy a széles körben elterjedt fájlformátumot a legtöbb tervező program kezeli! 3D felmérés soha nem volt még ennyire egyszerű és költséghatékony! A távolságmérés az új X-Range Power technológiának köszönhetően 300 méter, a legszigorúbb ±1.0 mm pontosság mellett! A Leica Disto távolságmérőkből ismert Bluetooth adatkapcsolaton keresztül pedig a mérési adatok átvihetők akár az ingyenes Disto Sketch vázlatkészítő, vagy akár a nagyon profi Orthograph tervezés előkészítő programba.

Kérjen személyes bemutatót!
+36 20 207 9556

3D mérések pontról pontra

A beépített P2P technológiának és a Smart Base adapternek köszönhetően a Leica Disto S910 az első kézi lézeres távolságmérő, mely bármely térbeli pont közti távolságot képes megmérni! A beépített vízszintes és függőleges dőlésszögérzékelővel a Disto S910 páratlan mérési feladatokra képes!

WLAN - Wifi adatmegosztás

A térbeli felmérések akár közvetlen megosztható a beépített WLAN adapternek köszönhetően. A WLAN úgy működik akár egy Hotspot, a távmérővel való összekapcsolás nagyon egyszerű. A térbeli mérés azonnal átvihető egyes tervező programba (pl. AutoCad).

Adatmentés DXF formátumban

A felmérést nem csak közvetlen WLAN -on keresztül osztható meg, hanem akár el is menthető a távolságmérőbe DXF formátumban. Ez az a fájlformátum, melyet a legtöbb tervező program is támogat. Helyszíni felmérés után mentse le a DXF fájlt az számítógépére az USB csatlakozón keresztül.

Mérési hatótáv: 300 méter!

A Leica Disto S910 távolságmérőben az X-Range Powe Technológia biztosítja, hogy távolságok mérése a lehető legpontosabb legyen még 300 méteren is! Az új technológiának köszönhetően még gyorsabb és pontosabb mérést képes elvégezni még a gyengén tükröződő felületek esetén is. A mérési pontosság a legszigorúbb ISO 16331-1 is megfelel!

Bluetooth Smart

Kapcsolja össze a Disto S910 távolságmérőt okostelefonjával vagy táblagépével és használja az ingyenes Disto Sketch, vagy a kedvezményes áru de profi Orthograph programot. Készítsen digitális vázlatot a helyszínről, vagy készítsen egy fényképezze és méretezze a Leica távolságmérővel! Nincs elírás, nincs elmosódás, ráadásul e-mailben azonnal megosztható másokkal is!


Jellemzők:
 • Vízszintes és függőleges 360°-os szögmérő
 • 300 méteres hatótávolság - X Range Power technológia
 • Beépített 4x nagyítású kamera
 • Közvetlen WLAN kapcsolat
 • Bluetooth® adatátvitellel (iOS, PC, Windwos)
 • Mérések DXF formátumban történő mentése

Technikai adatok:
Mérési tartomány0,05 - 300 méter
Mérési pontosság± 1,0 mm
FunkciókAlap mérési funkciók, 3D mérés, DXF mentés, AutoCad rajzolás, Wifi, Bluetooth Smart
Méretek164x61x32 mm
Súly290 g
VédelemIP54
Garancia24+12 hónap

Szállítási csomag
 • Leica Disto S910 lézertávmérő
 • Hordtáska és csuklópánt
 • Gyorshasználati útmutató
 • Töltőkábel
Leica Disto S910 lézeres távolságmérő

Két ponti távolságmérés térben a P2P funkcióval

Térbeli felmérés DXF mentéssel.

Összetett tetőfelület felméréséhez ideális

Leica Disto S910 homlokzat felméréséhez is hatékonyan használható.

Kérdése van?

Hívjon! +36 20 207 9556

 • Cikkszám: 805080
A termék fogyasztói ára:
Bruttó ár:
 • 578 993 Ft

Címkék: lézeres, távolságmérő leica, disto