Leica Disto D810 Touch lézeres távolságmérő - 792297

Leica Disto D810 Touch lézeres távolságmérő - Leica Disto lézeres távolságmérő

Leica Disto D810 lézeres távolságmérő

A következő szint a pontos és precíz szakembereknek, nagyfelbontású kamerával és nagyméretű 3,2 "-os érintőképernyővel.

Leica Disto D810 Touch lézeres távolságmérő mérési hatótávolsága 200 méter, mérési pontossága ±1.0mm. A távomérő beépített kamerával szerelték, melynek köszönhetően a kültéri mérési is problémamentesen elvégezhető, még erős napfény mellett is. A készülék az egyszerűbb kezelés érdekében 3,2"-os érintőképernyőt kapott, mellyen az összes funkció elérhető. Nem elérhető magasságok és távolságok mérését a beépített 360°-os dőlésérzékelő teszi lehetővé.

Mérjen a fényképen és dokumentáljon a beépített kamerával

A világ első lézeres távolságmérő érintőképernyővel és intuitív kezeléssel. A beépített kamerával készítsen helyszíni képet és felméréseket. Az elkészült képeket USB csatlakozón keresztül másolható számítógépre. Illetve a mérési adatokat azonnal megoszthatja a beépített Bluetooth ® Smart keresztül. Készítsen akár egy gyors alaprazji vázlatot, vagy méretezze a helyszínről készült képeket iOS és Android telefonon, táblagépen.

Mérjen fényképpel

Készítsen egy képet a D810 Touch távolságmérővel. Válasszon egy mérési formát az objektumon. Állítsa be a két távolságot a képen és a méret azonnal megjelenik a kijelzőn. Szélesség, magasság, terület, átmérő.

Fényképes dokumentáció.

Többé már nincs szükség külön fényképezőre, hogy a mérési adatokat pontosan tudja dokumentálni. A Disto D810 Touch egyszerre készít mérést és fényképet is. Az USB adatkábelen az adatokat kényelmesen átmásolhatja a számítógépére.

360°-os dőlésérzékelő

Határozza meg a vízszintes távolságot indirekt magasság-méréssel könnyen, egyszerűen. Nincs többé akadály! Az új adapter a finom beállításával a célzás pontos és egyszerű. A szögmérési pontosság ± 0,1°!

Digitális célkeresővel

Egyszerű célzás kültéren, még erős napfény mellett is. Ha szabad szemmel nem látja a lézerpontot, elég csak a készülék kijelzőjére pillantani és a célpont azonnal látható. Mérés után a kijelzőn a kép is azonnal megjelenik.

Bluetooth Smart

Kapcsolja össze a Disto D810 távmérőt okostelefonjával vagy táblagépével és használja az ingyenes Disto Sketch programot. Készítsen egy digitális vázlatot, vagy fényképezze le a helyszínt és a méretezéshez pedig használja a távolságmérőt. Nincs elírás, nincs elmosódás, ráadásul e-mailben azonnal megosztható másokkal is!


Jellemzők:
 • Mérés közvetlen fényképpel
 • Iránytűvel a precíz tájoláshoz
 • Dőlésszögmérővel a pontos indirekt méréshez
 • Digitális célkeresővel, 4x nagyítással
 • Bluetooth® adatátvitellel (iOS, PC)
 • Ingyenes programmal, Leica DISTO™ sketch

Technikai adatok:
Mérési tartomány0,05 - 200 méter
Mérési pontosság± 1,0 mm
FunkciókMérés, terület/térfogat, összeadás, kivonsá, szögmérés, magasság és ferde távolság mérése, fényképes dokumentáció, Bluetooth Smart
Méretek164x61x31 mm
Súly238 g
VédelemIP54
Garancia24+12 hónap

Szállítási csomag
 • Leica Disto D810 lézertávmérő
 • Hordtáska és csuklópánt
 • Gyorshasználati útmutató
 • Töltőkábel
Leica Disto D810 lézeres távolságmérő

Disto D810 távolságmérő, fényképes méréssel

Leica Disto D810 Bluetooth Smart funkcióval a mérések megosztásához

Leica Disto D810 beépített 4x nagyítású kamerával a kültéri méréshez

Leica Disto D810 hordtáskával és töltővel

Kérdése van?

Hívjon! +36 20 207 9556

 • Cikkszám: 792297
A termék fogyasztói ára:
Bruttó ár:
 • 322 453 Ft

Címkék: lézeres, távolságmérő leica, disto