Digitális vímérték

Digitális vízmérték széles választéka

A digitális vízmérték akár beépített fokban, és százalékos értékben mutatja az eltéréseket, több méretben kapható. Széles kínálatunkban megtalálja a keresett darabot, amennyiben speciális vízmértékre van szüksége kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Építőiparban nagyon sokszor van szükség vízszintes és függőleges beállításra. Erre a leginkább analóg, vagy digitális vízmértékeket javasoljuk. Amennyiben nagyobb pontosságra van szükség, mint amire a libellás vízmértékek képesek, akkor a digitális vízmérték lesz a megfelelő választás. A digitális vízmértékek használata nagyon egyszerű.

Listázás:
Rendezés:

Digitális vízmérték 40 cm - hedue DL1

hedue DL1 digitális vízmértékKompakt digitális víz..

A termék bruttó ára

13 843 Ft Nettó ár: 10 900 Ft

hedue DL2 digitális vízmérték 60 cm - Digitális szögmérő -21%

hedue DL2 digitális vízmérték 60 cm

hedue DL2 digitális vízmérték 60 cmExtra erős alimínium profilból, mart felülettelA DL2 ..

A termék bruttó ára

31 623 Ft 24 900 Ft Nettó ár: 19 606 Ft

hedue DL2 digitális vízmérték 60 cm mágnessel

hedue DL2 digitális vízmérték 60 cmExtra erős alimínium p..

A termék bruttó ára

36 703 Ft Nettó ár: 28 900 Ft

hedue DL2 digitális vízmérték 80 cm

hedue DL2 digitális vízmérték 80 cmExtra erős alimínium p..

A termék bruttó ára

40 513 Ft Nettó ár: 31 900 Ft


Digitális vízmérték

Kapcsolja be a készüléket, a kijelzőn azonnal megjelenik az aktuális szögállás. A digitális vízmérték, más néven digitális lejtésmérő pontossága 0,01°. A készülék minden esetben erős alumínium profilból készül, egyes típusokban külön merevítés is található a pontosság és a tartósság érdekében. Kínálatunkban 40, 60 és 80 cm-es digitális vízmértéket kínálunk! Minden digitális vízmértékre 2 év garanciát vállalunk!

Digitális vímértéke hedue DL1hedue DL2 digitális vímérték

DL1 és DL2, a digitális lejtésmérő vízmérték

A hedue DL1 vízmérték egy 40 centiméteres digitális mérőeszköz. Kedvező árához képest az összes olyan funkciót tudja, mint a nagyobb vízmértékek. Az abszolút és relatív mérés mellett, fokban és mm/m-ben is képes a lejtést kimutatni. A vízmérték kijelzője háttérvilágítást kapott, így még rossz fényviszonyok között is jól látható. A hedue DL2 digitális lejtésmérő vízmértékek háza extra erős belső bordás aluprofilból áll, az alsó és felső felületén felmart, hogy még jobban illeszkedjen a felületre.

A DL2 vízmérték alaphelyzetben fokban mutatja a lejtést, de ez állítható még mm/m-ben és %-ban is. A %-os kijelzésnek köszönhetően előszeretettel használják csatornázási és vízelvezetési célra is. Tartozékként egy szövet hordtáskában szállítjuk a készüléket. A vízmértéken HOLD gomb is található, megnyomásával az pillanatnyi értéket lehet rögzíteni. Minden hedue digitális vízmérték újra kalibrálható, mely néhány mozdulatot igényel csak csupán. A digitális lejtésmérő készülékek és vízmérték raktárról azonnal elérhető, a kiszállítását is vállaljuk, ez általában 1-2 munkanapot vesz igénybe!