Leica Piper csatornalézer

Csatorna fektetőlézerek, csőlézer, csatornafektető lézer, leica piper

Leica Piper csőlézer csőfektető csatornázási munkánál, vízelvezetőknél ideális. Leica Piper 100 csőlézer és Leica Piper 200 csatornafektető lézer

A csatornafektető, más néven csőfektető lézer elsősorban vízvezetékek és szennyvízcsövek fektetéséhez ideális eszköz. Nincs még egy olyan eszköz, mely ennyire hatékony lenne, mint a csatornalézer. A csőlézer használatának lényege, hogy a készüléken be lehet állítni a kívánt lejtést ezrelékben.

Listázás:
Rendezés:

Leica Piper 100 csőlézer - csőfektető lézer

Leica Piper 100 csőfektető lézerA legnépszerűbb csatornalézer!A Lei..

A termék bruttó ára

1 060 323 Ft Nettó ár: 834 900 Ft

Leica Piper 200 csőlézer

Leica Piper 200 csőfektető lézer100 mm-es csőben is elfér!A Leica Piper je..

A termék bruttó ára

1 125 093 Ft Nettó ár: 885 900 Ft


Csőfektető lézerek

A készülék lézerfeje elvégzi a megadott érték szerint a beállást, mely egy erős, közel 20 mm átmérőjű lézerpontot bocsát ki. A lézerpont átmérője még 200 méteren is 20 mm! Ez a lézerpont mutatja a fektetési magasságot, valamint az oldalirányt is! A csomagban található jellapot kell használni a csővezeték másik végén, a lézerfény érzékeléséhez.

Csatornalézer Leica PiperLeica Piper csőfektető lézerCsőlézer Leica Piper

Leica Piper a csőlézer

Ha csatornalézer, akkor csakis a Leica Piper csőlézer! A Piper lézer ez egyetlen olyan csőfektető lézer, mely a kis méretének köszönhetően még a 100 mm-es csőbe is elfér. A csőlézer háza IPX8, mely teljes vízállóságot jelent. A Piper kettő típusban érhető, mely méretben és kiegészítőkben mind megegyezik, eltérés csak a funkciókban van. Mind a kettő lézer 200 méter hatótávolságú távirányítóval, jellappal, akkumulátorral és töltővel került forgalomba.

Funkciót tekintve a Piper lézereket -15% és +30% között lehet beállítani, valamint oldalirány is állítható egy megadott tartományon belül. A Piper 100 a legkedveltebb csatornafektető lézer típus, első sorban az árának és a tudásának köszönhetően. A Leica Piper 200 annyiban különbözik a kisebbik lézertől, hogy az Alignmaster funkcióval is található a készülékben, azaz képes megtalálni a céltáblát, felgyorsítva így a beállítást.

Leica, Piper, csatornalézer