Alpha Classic derékszög

Alpha Classic derékszög

Válogasson termékeink közül és válassza ki a legoptimálisabbat, kínálatunkban megtalálja, amit keres, speciális igényei esetén kérem keresse fel kollégáink, akik mindenben segítségére lesznek!

Alpha rajzderékszög

Az Alpha derékszöget a hedue kezdte el gyártani és forgalmazni elsőként a piacon. A forgalomban kapható Alpha derékszögek több mint 80% százalékát a hedue GMBH gyártja és hozza forgalomba. Az Alpha derékszög egy olyan speciális mérőeszköz, mely nem csak derékszögként, hanem rajzeszközként is funkcionál. Az Alpha derékszöget onnan lehet felismerni, hogy a derékszögre egy állítható szögmérő van ráerősítve, melynek segítségével, a derékszöggel 0° és 90° közötti szöget is fel lehet venni.

Listázás:
Rendezés:

Alpha Classic ácsderékszög sárga festett

Alpha Classic Sárga állítható derékszögA legné..

A termék bruttó ára

29 083 Ft Nettó ár: 22 900 Ft

Alpha Classic kettősszögű ácsderékszög

Alpha Classic ácsderékszögA legnépszerűbb faipari segédeszk..

A termék bruttó ára

29 083 Ft Nettó ár: 22 900 Ft

Alpha Maxi ácsderékszög

Alpha Maxi állítható derékszögA legnépszerűbb faipar..

A termék bruttó ára

32 893 Ft Nettó ár: 25 900 Ft

Alpha Mikro ácsderékszög

Alpha Mikro állítható derékszögA legnépszerűbb faipa..

A termék bruttó ára

20 193 Ft Nettó ár: 15 900 Ft

Alpha Mini ácsderékszög

Alpha Mini állítható derékszögA legnépszerűbb faipar..

A termék bruttó ára

24 003 Ft Nettó ár: 18 900 Ft

Dupla Alpha derékszög

Dupla Alpha állítható derékszög800 mm szárhosszal ..

A termék bruttó ára

29 083 Ft Nettó ár: 22 900 Ft

Alpha Classic ácsderékszög szett

Alpha Classic szettKettősszögű derékszög + varratmentes derékszö..

A termék bruttó ára

34 163 Ft Nettó ár: 26 900 Ft


Alpha derékszög típusai és felhasználása

Az Alpha derékszög anyaga minden esetben rozsdamentes, egyes típusnál külön porfesték védi az acélmagot. A derékszög hosszabbik szárán mélynyomott, jól olvasható milliméter kiosztás található. A rövidebbik száron pedig rajzlyuk kiosztás, mely megkönnyíti a párhuzamos kiszerkesztését.

alpha classic derékszögAlpha derékszög ácsderékszög alpha classic

Az Alpha derékszög az egyik legkedveltebb rajzeszköz a faiparban dolgozók számára, mivel a legtöbb mérési és szerkesztési munkához felhasználható. Az Alpha derékszög több méretben is elérhető. Az ácsoknak és készházépítőknek az Alpha Classic, valamint az Alpha Maxi típust javasoljuk. A kármi kirajzoláshoz, sifter szerkesztéséhez elengedhetetlen eszköz. Az Alpha Classic szett típusban az Alpha derékszögön kívül, egy rozsdamentes 800 mm-es derékszög és egy keményfa sáskaláb is található, mely így egy komplett megoldás a faipari munkákhoz, mint pl. a tetőszerkezet szabása.

Az asztalos iparban dolgozóknak leginkább a kisebb, rövidebb méretűt javasoljuk, Alpha Mini és Alpha Mikro, mely kényelmesebb szerkesztést eredményez akár a műhelyben való használat akár a helyszínen való szabás során. Lakatosoknak elérhető az úgynevezett Dupla Alpha derékszög is, melynek lényege, hogy a derékszög és az állítható szár középen helyezkedik el, megkönnyítve a így a használatot. A derékszöget egyedi kartondobozban szállítjuk.